بهداشت و سلامت

بهترین زمان مصرف دانه چیا برای لاغری 【پاسخ به سوالات پرتکرار】

دانه چیا از گیاه مریم گلی به‌دست می‌آید و سرشار از مواد مغذی باورنکردنی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد؛ این گیاه، منبع پروتئین، سرشار از آنتی‌اکسیدان، سرشار از فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 است. باتوجه‌به فواید متعدد دانه چیا، می‌توان آن را یک افزودنی مغذی و خوشمزه برای هر نوع رژیم غذایی معرفی کرد. در ادامه این مطلب از سایت بیواکت به فواید دانه چیا و بهترین زمان مصرف آن برای لاغری اشاره خواهیم کرد.

زمان مصرف دانه چیا برای لاغری

پاسخ کوتاه و سریع

زمان دقیق مصرف دانه چیا برای همه افراد یکسان نیست؛ بااین‌حال، متخصصان این حوزه، بهترین زمان مصرف دانه چیا را صبح زود قبل از صبحانه و قبل از ورزش اعلام کرده‌اند که به‌طور کلی‌تر عبارت‌اند از:

مصرف دانه چیا صبح زود، قبل از صبحانه

  • خوردن دانه چیا قبل از صبحانه می‌تواند احساس سیری را در شما افزایش دهد؛ در نتیجه این موضوع باعث می‌شود تا شما در طول روز، کالری کمتری مصرف کنید.
  • دانه چیا، قند خون شما را تنظیم می‌کند که این امر به‌خودی خود می‌تواند اشتهای شما را در طول روز کنترل کند.

مصرف دانه چیا قبل از ورزش

  • مصرف دانه چیا قبل از ورزش، انرژی شما را چندین برابر کرده و استقامت‌تان را افزایش می‌دهد.
  • دانه چیا همچنین به ریکاوری عضلات بعد از ورزش کمک می‌کند.

سوالات متداول در رابطه با مصرف دانه چیا برای لاغری

دو ظرف حاوی دانه چیا و میوه هایی مانند توت فرنگی و بلوبری برای مصرف جهت لاغری

1) دانه چیا چه مضراتی دارد؟

از مهم‌ترین عوارض و مضرات دانه چیا می‌توان به بیماری‌های مربوط به پروستات و اسهال اشاره کرد؛ همچنین مصرف زیاد آن ممکن است باعث چاقی شود.

2) دانه چیا را چگونه مصرف کنیم؟

بهتر است برای مصرف‌ دانه چیا، آن را از یک شب قبل در شیر یا آب بریزید تا به ماده‌ای پودینگ مانند تبدیل شود. این دانه را می‎‌‌‌‌توانید همراه با سالاد، میوه، انواع نوشیدنی‌ها، سبزیجات و … مصرف کنید.

3) آیا مصرف دانه چیا باعث لاغری شکم و پهلو می‌‎شود؟

بله، مصرف دانه چیا در صبح می‌تواند باعث لاغری شکم و پهلوهای شما شود.

4) مهم ترین فواید دانه چیا در چه مواردی است؟

کنترل قند خون، کاهش وزن، هضم بهتر، تقویت سلامت استخوان‌ها، بهبود سلامت قلب، تقویت سلامت پوست و افزایش انرژی از جمله فواید منحصربه‌‎فرد دانه چیا هستند.

5) ارزش غذایی دانه چیا چیست؟

فیبر، امگا 3، آنتی‌اکسیدان، آهن، کلسیم و منیزیم ازجمله ارزش‌های غذایی این دانه به‌شمار می‌روند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا